21-31. JULI 2021

En fantastisk lang-uke i sommer med mange aktiviteter for både store og små MOMEK’ere. Bli med!

21.-25. juli

Arctic Circle Midnight Cup

For første gang på lenge så skal det kjøres skikkelig bil-race på Storforshei. På Arctic Circle Raceway så kommer det grumme biler og kjører hele natten gjennom. Det blir racing i mange forskjellige klasser, der det verken skal skorte på hestekrefter, action eller fart. Dette blir starten på MOMEK ACTION WEEK.

ACR Lounge

Den 23.-24 juli vil MOMEK vil ha et eget lounge-telt på ACR for ansatte i MOMEK. Her vil det serveres mat og drikke. Det vil være leker for store og små barn. Og på kvelden så vil det være DJ, muligens med vår egen Bengan om covid ikke setter en stopper.

Frist: 14. juli

26. juli

Opplevelse – Høyt & Lavt klatrepark

Vi besøker den splitter nye klatreparkenKrokstrand! Her er det løyper og utfordringer for alle nivåer og alle aldre. En kjempefin klatrepark som er både spennende og utfordrende for både barn og voksne.

Frist: 9. juli

27. juli

Familietur – Rabot-hytta

Vår egen Haakon Andersson guider oss på en fantastisk tur til den sagnomsuste Rabot-hytta i Okstindan. Hytta er kåret av Den Norske Turistforening til Norges fineste DNT-hytte i kategorien ubetjent/selvbetjent. En artig detalj er at de ekstreme vinduene lokalt produsert – av tidligere Trenor Vinduer på Hemnesberget.

Frist: 23. juli

28. juli

Kystkos – Lille Syden / Havfiske

Ute på Havblikk CampingNesna så har vi et flott lite badeland med to fine vannsklier og plass for både is, ro og sol. Perfekt for barn og familier som ønsker vannlek – nesten som i syden :).

Det arrangeres havfiske for de som liker ferske kortreiste råvarer. Vi tar turen ut i båt og se hva som biter på kroken.

29. juli

Opplevelse – Vitensenter

Det splitter nye Vitensenter Nordland er åpnet for publikum. Her har man mange forskjellige installasjoner og utfordringer som inspirerer både barn og voksne. Lær sammen, og utforsk forskjellige ting. En opplevelse for hele familien!

29. juli

MOMEK Trackday – ACR

Denne dagen har vi leid hele ACR! Alle førere løser inn dagslisens på ACR. Det vil kjøres føreropplæring for alle som skal kjøre på banen, der både grunnleggende banekjøring, banens oppbygging, sporvalg og ikke minst sikkerhet gjennomgås. Samtidig så deler vi oss inn i puljer ut fra nivå og erfaring. Biler med og uten lisens kan delta – der biler uten lisens må være EU-godkjent og gjennomgå en enkel teknisk kontroll. Det er også fullt mulig å delta på Trackday uten å kjøre på banen, enten som passasjer, publikum eller gjest.

Trackday starter kl. 14:00 og avsluttes kl. 20:00. Vi avrunder kvelden med AfterTrack på No3. AfterTrack er åpent for alle MOMEK’ere.

Frist: 27. juli kl. 16:00

Frist: 27. juli

30. juli

Konsert med Violet Road – Torshavn

Det er duket for en fantastisk kveld på Torshavn når Violet Road og Julie Alapnes besøker oss i havgapet. Her er det bare å bestille, for det kommer til å bli stinn brakke. En nydelig start på en fantastisk helg som også inneholder den årlige MOMEK-toppturen på Lurøyfjellet.

31. juli

Lurøyfjellet OPP 2021

Endelig kan vi dra på topptur sammen! MOMEK inviterer alle sine ansatte med familie på topptur til Lurøyfjellet. Venner av MOMEK er også hjertelig velkommen.

Det arrangeres skyss til og fra øya, og nytt av året er skjærgårdstur for de som heller ønsker det. 

Ny frist: 29. juli!
OBS: begrensede plasser på transport!

MOMEK Velferd 2021

Ved spørsmål, kontakt Roger Halsen på 913 24 510 / roger.halsen@momek.no

NETTSIDER: SJURSEN DESIGN